Menu

Diensten Houben Mobility Management

Van modulair tot integraal mobiliteitmanagement op maat

De diensten van Houben Mobility Management zijn te allen tijde gebaseerd op de 3 p’s of liever gezegd de 4 p’s van maatschappelijk verantwoord ondernemen: planet, people, profit en pleasure. Daarbij is de kracht van uw bedrijf ons uitgangspunt voor duurzaam mobiliteitsmanagement op maat.

Nieuw mobiliteitsmanagementbeleid
U kunt Houben Mobility Management inschakelen voor het ontwikkelen van een compleet nieuw beleid voor fleetmanagement en mobiliteitsmanagement en het implementeren daarvan. Of u kunt gebruikmaken van onze expertise voor het optimaliseren of vernieuwen van een onderdeel in uw mobiliteitsmanagement. Denk daarbij aan:

  • vergroenen van wagenpark
  • wagenparkanalyse (mobiliteitsscan)
  • vervoersmanagement
  • strategisch wagenparkbeheer
  • wagenparkinrichting
  • parkeerbeleid
  • bewustwordingstraject slimreizen-slim-werken-principe
  • bieden van andere vervoersoplossingen ( bijvoorbeeld NS businesscard)
  • (her)schrijven van handboeken en autoregelingen.

Expertise fleet- en mobiliteitsmanagement

Uiteraard willen we voordat we aan de slag gaan, uw bedrijf eerst goed leren kennen. Ook betrekken we graag alle stakeholders voordat wij een goed en objectief advies op maat uitbrengen. Onze toegevoegde waarde zit hem in het combineren van de kracht van uw organisatie met onze expertise op het gebied van duurzaam fleetmanagement en mobiliteitsmanagement. Daarbij kunt u er van op aan dat we in de onderhandelingsfase met mobiliteitsleveranciers die bij uw organisatie passen, volledig onafhankelijk te werk gaan.

Uitbesteden wagenparkbeheer

Uw complete wagenparkbeheer uitbesteden bij Houben Mobility Management behoort ook tot de mogelijkheden. Daarbij nemen we alle operationele taken over en dienen u van periodiek advies op tactisch en strategisch niveau. Het beheer vindt plaats op ons eigen kantoor. Tijdens kantooruren zijn we uiteraard continu bereikbaar voor berijders, klanten en leveranciers. Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.

Detachering ervaren mobiliteitsmanager

Houben Mobility Management detacheert voor uw wagenparkbeheer desgewenst een ervaren mobiliteitsmanager bij u op locatie. De gedetacheerde mobiliteitsmanager hanteert hierbij een hands-on mentaliteit en zorgt dat u na de opdracht op eigen kracht verder kan op de ingeslagen weg. Meer weten over deze dienstverlening? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.

Houben Mobility Management is een onderdeel van Houben Consultancy in Company.

terug naar boven